MijnPvdA

NB: Deze pagina over MijnPvdA is alleen van belang voor leden van PvdA Den Bosch.


Voor het versturen van de afdelingsnieuwsbrief gebruiken wij het programma MailChimp. Deze nieuwsbrief wordt verstuurd naar alle leden waar wij een e-mailadres van hebben.

Leden van de PvdA uit de gemeente ‘s-Hertogenbosch en dus behorend tot de afdeling ‘s-Hertogenbosch ontvangen de nieuwsbrief op hun privĂ© e-mailadres uit het landelijk ledenbestand.

Uw lidmaatschapsgegevens kunt u inzien en gedeeltelijk wijzigen op MijnPvdA. Daar kunt u opgeven of u landelijke, gewestelijke en/of afdelings-nieuwsbrieven wenst te ontvangen of niet. Om toegang te krijgen tot MijnPvdA heeft u een account nodig.

Account aanmaken
U kunt een account aanmaken op MijnPvdA. Hiervoor heeft u uw relatienummer en postcode nodig. Uw relatienummer vindt u onderaan de landelijke, gewestelijke en sommige afdelings-nieuwsbrieven. Ga naar MijnPvdA op de landelijke website. Ga naar ‘Account maken‘ en verstuur uw relatienummer en postcode. De rest wijst zich vanzelf.

Inloggen
Als u over een account beschikt kunt u inloggen op MijnPvdA met uw e-mailadres en wachtwoord. Bij ‘Mijn Lidmaatschap’ treft u al uw gegevens, waaronder uw e-mail instellingen.

Hulp nodig?
Weet u uw relatienummer niet? Neem dan contact op met de landelijke ledenadministratie, ook telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur op 020-5512155.
Heeft u hulp nodig bij het werken met MijnPvdA? Bekijk dan de MijnPvdA e-learning module.
Is afmelden voor nieuwsbrieven toch te ingewikkeld? Stuur dan een e-mail aan de ledenadministratie en geef aan welke mailings (landelijk/gewest/afdeling) u niet langer wenst te ontvangen, vermeld daarbij ook uw relatienummer.