Aankondiging ALV

Door Stan Peters op 19 maart 2023

Beste Bossche leden van de PvdA,

Op 12 april a.s. vindt onze algemene ledenvergadering weer plaats. Heel graag ontvangen wij jullie dan op een bijzondere plek. Op 12 april is de ramadan periode voor moslims in volle gang en daarom zijn we van harte uitgenodigd in het kloppend hart van de Turkse gemeenschap op West: de Orhan Gazi moskee. De plek van waaruit een grootse hulpactie, waarbij honderden jongeren waren betrokken, werd opgezet voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Ons eigen raadslid Osman Cifci die hier nauw bij betrokken was ontvangt ons graag in de moskee en samen met fractievoorzitter Fouad Kabbouti zal hij ons meer vertellen over de ramadan periode en de moskee laten zien. Na zonsondergang eten we samen een lichte maaltijd met elkaar. Kortom een bijzonder inkijkje in deze belangrijke periode voor de moslimgemeenschap.

Verder zal Ward Deckers, lijstrekker Provinciale Staten aanwezig zijn om de spannende verkiezingsuitslag van 15 maart te duiden en wat die betekent voor de toekomst.

Daarnaast staan er ook een aantal financiële documenten ter goedkeuring van de leden op de agenda. De stukken die hierbij horen ontvangt u later per mail.

We starten om 20.00 uur met de vergadering, inloop is vanaf 19.30 uur.

We vinden het fijn als u laat weten of u aanwezig zult zijn. Dat kan via [email protected]

Het adres van de Orhan Gazi moskee is: schutskampstraat 9 Den Bosch

Met hartelijke groet namens het afdelingsbestuur,

Femke Hoekstra-Wittebol

Stan Peters

Stan Peters

Stan Peters (‘s-Hertogenbosch, 1997) was onder andere vicevoorzitter van de Jonge Socialisten, campagnecoördinator en kandidaat Kamerlid voor de PvdA. Nu ondersteunt hij de Bossche raadsfractie. Hij wil werken aan een toekomstgerichte stad waar plek is voor jong en oud. ‘Als we als Den Bosch een bruisende stad willen blijven, is het essentieel om ook jongeren

Meer over Stan Peters

Waar ben je naar op zoek?