Algemene ledenvergadering op donderdag 3 december

23 november 2020

De Partij van de Arbeid afdeling Den Bosch nodigt je graag uit voor een algemene ledenvergadering op donderdag 3 december.

De vergadering begint om 20:00 uur. De bijeenkomst wordt opnieuw digitaal georganiseerd.

De ALV is uitsluitend te volgen via Samen Online op mijn.pvda.nl. Uitleg daarvoor vind je hier. Zorg dat je vooraf aan de ALV al even getest hebt of Samen Online goed werkt.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kun je terecht bij bestuurslid Tom Oostra via 06-41167581 of via secretariaatpvdadenbosch@gmail.com. Als de sprekers tijdens de ledenvergadering slecht te verstaan zijn, is het aan te raden om oordopjes of een koptelefoon te gebruiken.

Een belangrijk onderwerp deze algemene ledenvergadering is het voorstel voor de werkwijze en het proces richting een ontwerpverkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Ook staat de begroting op de agenda. Deze bespreekstukken zijn, net als de notulen van de vorige ALV en voor de volledigheid ook het jaarplan tot maart 2021, hier te vinden:

Procesvoorstel werkwijze verkiezingsprogramma
Begroting
Verslag ALV 8 oktober 2020
Jaarplan tot maart 2021

Verder zal ons nieuwe bestuurslid Rob Hoogeboom officieel worden benoemd en is Tweede Kamerlid Attje Kuiken te gast. De afgelopen jaren was zij in de fractie woordvoerder op terreinen als vluchtelingen, jeugdzorg en veiligheid en justitie. Daarnaast maakt ze deel uit van de Parlementaire ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag, die onderzoek doet naar problemen rond de fraudeaanpak bij de kinderopvangtoeslag. Tijdens de ALV vertelt Attje Kuiken meer over deze belangrijke rol en geeft ze een uniek inkijkje in het werk van de commissie.

Ook zal de fractie weer een update geven van de stand van zaken in politiek Den Bosch.

Graag horen we van je of je donderdag 3 december om 20:00 uur aansluit bij de algemene ledenvergadering. Dat kan door een mailtje te sturen naar secretariaatpvdadenbosch@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Partij van de Arbeid Den Bosch