Balans

4 mei 2018

Alles heeft een balans. Met mijn licht gebogen rug en twee versleten nekwervels kan ik daar over meepraten. Als ik te lang en te veel heb gewerkt raak ik die balans kwijt en verlies is soms letterlijk mijn evenwicht. Gelukkig komt dat altijd weer goed.

In politiek Den Bosch wordt er ook gezocht naar een nieuwe balans. Er komt naar het schijnt een nieuwe coalitie en de coalitiepartijen en de gemeenteraad als geheel zullen samen een nieuwe balans moeten vinden.

Ook bij de Bossche PvdA komt er een nieuwe balans. Er is nu een nieuwe fractie die bestaat uit 6 personen, namelijk drie gemeenteraadsleden, twee commissieleden en een fractieondersteuner. 3 mannen en 3 vrouwen dus die balans is er al.

Ook tussen bestuur en fractie zal er een nieuwe balans komen. Later dit jaar zijn er bestuursverkiezingen en in een volgende nieuwsbrief zullen we u hier nader over informeren.

Ik wens politiek Den Bosch een goede balans, maar zeker niet te veel balans, want overal waar TE voor staat is niet goed. Als er te veel balans is kabbelt alles rustig door en verandert er nooit iets. Een beetje reuring is dus welkom en ik heb veel vertrouwen in onze nieuwe fractie.

Mocht je interesse hebben om je in te zetten voor een bestuursfunctie meld je dan bij Nanne Scholtens, [email protected]