Met de bus naar Club Rood

24 februari 2018
Partijgenoten,
Onze partijleider Lodewijk Asscher zal hier ook bij aanwezig zijn. Hiermee wil hij zijn steun aan de Brabantse PvdA kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen onderstrepen
Vanuit het landelijk partijbureau ben ik benaderd om een bus vol mensen aanwezig te kunnen laten zijn. Het is niet wenselijk om Lodewijk in een bijna lege zaal te laten staan. Ook kan een volle zaal met enthousiaste leden weer een boost geven aan de eigen campagne. Daarnaast is het landelijk partijbureau bereid om de kosten van de bus voor hun rekening te nemen bij voldoende deelname.
Gaarne verneem ik op korte termijn wie mee wil gaan op 2 maart naar Eindhoven.
Vermoedelijk verzamelen we weer bij stadion de Vliert op de parkeerplaats omstreeks 19.00 uur.
de details zal ik later bekend stellen als er voldoende aanmeldingen zijn. ook zal ik een aantal andere afdelingen (Vught, Tilburg, Oss etc) benaderen om ook mee te doen.
Ik ga er van uit dat we als Rode Brigade Den Bosch hier weer een leuk uitstapje van kunnen maken en daarnaast onze eigen campagne en die in Brabant weer positief kunnen beïnvloeden.
Gaarne uiterlijk zondag 25 februari aangeven of je wel of niet meegaat op 2 maart 2018 aan Harm Rijks per mail [email protected]
Groetjes,
Harm Rijks
campagnecoördinator PvdA Den Bosch