Door Harm Rijks op 11 september 2016

Canvassen in najaar 2016

groepsfoto canvassenHet komende halfjaar gaan we in de aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen in maart 2017 drie keer samen met de fractie canvassen. De hiervoor geplande zaterdagen zijn 24 september, 5 november en 26 november 2016.

Gaarne verneem ik wie er op deze dagen mee gaan. In eerste instantie heeft een opgave (of afzegging) voor 24 september de prioriteit, maar ook over de andere twee dagen kun je al iets laten weten. Over de laatste twee dagen zal ik ongeveer twee weken van te voren nog een mail sturen.

Bij het canvassen verzamelen we meestal om 11.30 uur en gaan na een korte briefing om 12.00 uur de wijk in. Over het algemeen zijn we uiterlijk om 14.30 uur weer terug op het verzamelpunt. Ook als pas later kunt komen of eerder weg moet kan dat geregeld worden.

De wijk en de exacte lokatie waar we verzamelen en het tijdstip en eventuele andere bijzonderheden worden ongeveer een week van te voren bekend gesteld.

Vanwege de logistiek (rozen, appeltaart en koffie/thee) verzoek ik jullie om uiterlijk een week voor de canvasdatum aan te geven of je mogelijk aanwezig bent.

Hopelijk tot 24 september,

Met vriendelijke groet,

Harm Rijks

Campagnecoördinator PvdA Den Bosch

harm.rijks@hotmail.com

canvassen

 

Harm Rijks

Harm Rijks

Harm was van januari 2015 t/m juni 2018 algemeen bestuurslid bij PvdA Den Bosch. Hij was ook de campagnecoördinator van de afdeling. In november 2014 en in maart 2018 stond hij voor de PvdA op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Meer over Harm Rijks