Door Jeroen Weyers op 6 juli 2017

Ledenbijeenkomst in de Stolp op 30 augustus

Eerder werd je al geïnformeerd over de stand van zaken rondom het verkiezingsprogramma en bent u uitgenodigd om ideeën en gedachten aan te reiken aan de programmacommissie.

Tijdens de zomer zal de opgehaalde input uit de gesprekken met bewoners, inbreng van leden en kennis vanuit de fractie worden gebundeld in een eerste conceptversie. Deze versie willen we graag voorleggen aan leden die hier over mee willen praten.

We nodigen je dan ook van harte uit voor deze bijeenkomst op woensdag 30 augustus van 19.30 tot 21.00 uur in wijkcentrum de Stolp, Rijnstraat 497,  ‘s-Hertogenbosch

Voor deze bijeenkomst kun je je aanmelden bij secretariaatpvdadenbosch@gmail.com  Je ontvangt vooraf de concepttekst van het verkiezingsprogramma.

Met vriendelijke groeten,

Jeroen Weyers

Voorzitter programmacommissie

Jeroen Weyers

Jeroen Weyers

Jeroen Weyers was wethouder van 2011 t/m 2014. Daarvoor én daarna was hij korte tijd raadslid. Op 13 oktober 2015 maakte hij plaats voor Pieter Paul Slikker. In mei 2017 werd Jeroen gekozen in het bestuur van het gewest Brabant. Jeroen staat niet op onze lijst voor de #GR2018. Hij is immers verhuisd naar Valkenswaard en

Meer over Jeroen Weyers