Door Reinoud van Uffelen op 5 oktober 2016

Lesje doorknokken voor Diederik Samsom bij Hambaken Gym

Diederik Samsom heeft zich officieel gemeld als kandidaat-lijsttrekker voor de PvdA.

‘Doorknokken’ wil hij, zo schrijft hij in een open brief aan de PvdA-leden en hier kunt u zijn manifest lezen.

Op vrijdag 14 oktober komt Diederik Samsom naar ‘s-Hertogenbosch en PvdA Den Bosch heet Diederik welkom in de Brede Bossche School de Hambaken (Het Wielsem 1, 5231 BV ‘s-Hertogenbosch.)

Tussen 19.00 en 19.30 bezoekt hij daar een kickboksles van Youssef Noudri (Hambaken Gym). Aansluitend gaat Samsom vanaf 19.30 in gesprek met de aanwezigen en zal hij zijn ambities voor een duurzame en zorgzame samenleving toelichten.

diederikYoussef zal na afloop van zijn les om 20.00 uur ook bij het gesprek aansluiten en Diederik nog een aantal doorknok-tips meegeven.

U bent van harte welkom.

Wilt u laten weten of u komt?

Aanmelden (en gelijk vooraf een vraag aan Diederik stellen) kan via  dit formulier.

Bijgaand filmpje laat zien hoe Youssef Noudri op zijn manier doorknokt in de Hambaken.

Tot ziens op 14 oktober bij de Brede Bossche Basisschool de Hambaken. Inloop vanaf 19.00 met een kopje koffie of thee, start gesprek om 19.30 uur.

 

 

Reinoud van Uffelen

Reinoud van Uffelen

Op 28 januari 2015 werd Reinoud van Uffelen gekozen als afdelingsvoorzitter. Wie ben ik? Ik ben een gevoelige, kalme en loyale optimist. Ik hou van vaste rituelen, maar ben ook flexibel. Ik heb een open en brede kijk op het leven en kan goed richting geven, verbinden, organiseren en improviseren. Ik werk liever met mensen

Meer over Reinoud van Uffelen