Door Reinoud van Uffelen op 27 april 2017

Maud Olthof 25 jaar lid

Traditioneel reikt de PvdA op of rond 1 mei, de internationale Dag van de Arbeid, jubilarisspelden uit aan leden die lange tijd lid zijn. Er zijn weer heel wat jubilarissen dit jaar. In totaal feliciteert de PvdA 219 leden met 25 jaar lidmaatschap, 155 leden met 50 jaar lidmaatschap en 65 leden met 65 jaar lidmaatschap. Ook in onze afdeling waren er een aantal gelukkigen en i.v.m. de vele afwezigen tijdens de meivakantie werden sommige speldjes al voor 1 mei uitgereikt.

Maud Olthof kreeg dinsdag een feestelijke PVDA-speld uitgereikt door Harm Rijks, bestuurslid van PvdA Den Bosch.

De jubilaris zei: ‘Ik dacht eerst och zo’n speldje dat hoeft van mij niet. Maar toen dacht ik, het is toch heel bijzonder 25 jaar de PvdA trouw gebleven in voor en tegenspoed. En dat jullie dan dat speldje persoonlijk komen brengen dat doen jullie echt goed. Je had het ook met de brief van Hans Spekman op kunnen sturen. Maar dit vind ik echt feestelijk. Haar man, ook lid lachtte: en nog wel een bronzen, en liet ons het rode roosje zien dat hij van de afdeling Vught toegestuurd had gekregen. Daarom moesten Maud en Gidi (roosje midden op de borst) lachen.

foto: Inke Katoen

 

Reinoud van Uffelen

Reinoud van Uffelen

Op 28 januari 2015 werd Reinoud van Uffelen gekozen als afdelingsvoorzitter. Wie ben ik? Ik ben een gevoelige, kalme en loyale optimist. Ik hou van vaste rituelen, maar ben ook flexibel. Ik heb een open en brede kijk op het leven en kan goed richting geven, verbinden, organiseren en improviseren. Ik werk liever met mensen

Meer over Reinoud van Uffelen