Door Reinoud van Uffelen op 29 april 2016

Mevrouw Meijer-Faber 70 jaar lid Partij van de Arbeid

70 jaar

 

Op 1 mei zet de afdeling ’s-Hertogenbosch van de Partij van de Arbeid mevrouw J. Meijer-Faber in het zonnetje. De PvdA bestaat 70 jaar. Mevrouw Meijer-Faber is erbij vanaf het eerste uur en is derhalve dit jaar al 70 jaar lid van de Partij van de Arbeid.

Mevrouw Meijer-Faber krijgt bezoek van fractievoorzitter Lisette van der Swaluw en afdelingsvoorzitter Reinoud van Uffelen. Zij krijgt dan een speciale jubileumspeld.

Op 1 mei is het de dag van de Arbeid. Traditiegetrouw brengen vrijwilligers van PvdA Den Bosch op 1 mei een bezoek aan leden van 65 jaar en ouder. Onder de vrijwilligers dit jaar oud-wethouder Geert Snijders en raadslid Fouad Kabbouti.

Garmt de Vries uit Rosmalen is dit jaar 50 jaar lid. Hij krijgt een gouden speld overhandigd door Geert Snijders. Daarnaast feliciteren we 9 mensen die 5 jaar lid zijn.

In totaal heeft de afdeling ‘s-Hertogenbosch een kleine 300 leden. Het afgelopen jaar bedankten een aantal mensen voor hun lidmaatschap. Ook moesten wij afscheid nemen van gewaardeerd lid en oud-wethouder Hans van Beers. Hij overleed op 25 augustus 2015.

Gelukkig kwamen er het afgelopen jaar ook een aantal nieuwe leden bij. Mevrouw Meijer-Faber is met haar 94 jaar het oudste lid van de afdeling. Het jongste lid is 21 jaar.

Reinoud van Uffelen

Reinoud van Uffelen

Van 28 januari 2015 t/m 29 juni 2018 afdelingsvoorzitter. Meer info vindt u op Linkedin Zijn blogs kunt u lezen op www.reinoudvanuffelen.nl

Meer over Reinoud van Uffelen