Mijn laatste nieuwsbrief?

17 juni 2018

In juli 2015 verstuurde ik mijn eerste nieuwsbrief voor PvdA Den Bosch. Het versturen van nieuwsbrieven werd gaandeweg een hobby en ik beleefde er veel plezier aan. Ik verstuurde in totaal 60 nieuwsbrieven, normaliter eens per maand en tijdens de campagne zelfs eens per week. U kunt de nieuwsbrieven terugvinden in ons nieuwsbriefarchief.

Op 29 juni wordt er een nieuw bestuur gekozen en neem ik afscheid als voorzitter, maar ik blijf wel actief in de communicatiewerkgroep. Of dit mijn laatste nieuwsbrief is moet dus nog blijken.

Met de digitale nieuwsbrief voldoen we uiteraard aan de nieuwe privacywet. E.e.a. heb ik met ons landelijk bureau afgestemd. De nieuwsbrief van juni wordt verstuurd naar ruim 500 mailadressen van leden en belangstellenden.

Ik ben er ook trots op dat we als PvdA Den Bosch de afgelopen jaren goed hebben gewerkt aan onze digitale zichtbaarheid. Er is een (openbare) Facebookpagina, maar ook een besloten Facebookgroep voor leden en we zijn te vinden op Twitter en Instagram. We hebben ook een eigen YouTube-kanaal.