16 maart 2017

Samen vooruit

Het is een bittere uitslag voor de Partij van de Arbeid, ook in onze gemeente.

Wij hebben die uitslag te respecteren. Dat hoort bij democratie.

De kiezer heeft gesproken en de opkomst was, ook in onze gemeente, ongekend hoog. Onze felicitaties gaan uit naar de winnaars van deze verkiezingen.

In onze gemeente kozen 4719 mensen voor de PvdA, dat is 5% van de stemmen en wij bedanken eenieder voor hun steun. Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 behaalden wij nog 8,5% van de stemmen, maar toen was de opkomst veel lager.

Het is nu zaak om deze uitslag snel, grondig en uitgebreid te evalueren. Landelijk, maar ook lokaal, is het tijd voor zelfreflectie.

Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten.

Als PvdA Den Bosch blijven wij werken aan een sterke en sociale gemeente. Wij doen dat vanuit onze waarden Vooruitgang, Solidariteit en Bestaanszekerheid.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 21 maart 2018. Nog iets meer dan een jaar te gaan.

We hebben een mooie club bevlogen mensen en graag willen wij van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken voor zijn of haar inzet de afgelopen campagneperiode.

Graag tot ziens op onze ALV/Bedankavond van 24 maart.

Samen vooruit en Den Bosch dat zijn wij samen

Met vriendelijke groet,

Dagelijks Bestuur PvdA Den Bosch

Nanne Scholtens, Hans Hermans, Reinoud van Uffelen

 

P.S. De agenda van de ALV staat op onze site en wel hier. Voorafgaand aan de ALV bestaat er de mogelijkheid om mee te doen aan een rondleiding in Kloosterhotel De Soete Moeder. Als je mee wilt doen aan de rondleiding vul dan even het formuliertje in.