Door Reinoud van Uffelen op 25 augustus 2017

“So you wanna be” wordt vervolgd

In het voorjaar organiseerden wij met succes “So you wanna be a politician” Een serie avonden waarmee we nieuwe mensen proberen te enthousiasmeren voor de (lokale) politiek in al zijn facetten.

De exacte data zijn inmiddels bekend.

De serie begint op 28 september met een excursie naar Den Haag. Dit is overigens ook het slot van de voorjaarsserie. Mensen die er in het voorjaar bij waren zijn gewoon weer welkom bij de nieuwe serie, maar ook nieuwe mensen zijn van harte uitgenodigd. Op 12 oktober en 9 november zijn we te gast in het bovenzaaltje van Café Bar Le Duc en wel om 19.30 uur.

De locatie van 27 oktober (het lijsttrekkersdebat) is Het Spoor Den Bosch, Boschveldweg 36.

P.S.1: Deze bijeenkomsten staat verder los van de officiële Jan Schaper-leergang die momenteel in het gewest loopt en waar ook een aantal mensen van onze afdeling aan mee doen.

P.S. 2: Deelname is kosteloos

Reinoud van Uffelen

Reinoud van Uffelen

Op 28 januari 2015 werd Reinoud van Uffelen gekozen als afdelingsvoorzitter. Wie ben ik? Ik ben een gevoelige, kalme en loyale optimist. Ik hou van vaste rituelen, maar ben ook flexibel. Ik heb een open en brede kijk op het leven en kan goed richting geven, verbinden, organiseren en improviseren. Ik werk liever met mensen

Meer over Reinoud van Uffelen