Stan Peters op kandidatenlijst Tweede Kamerverkiezingen

26 november 2020

Yes! Onze eigen Stan Peters heeft een plek gekregen op de kandidatenlijst van de PvdA voor de komende Tweede Kamerverkiezingen: https://bit.ly/3q3yF1i.

Stan Peters (23) vertegenwoordigt de stem van een nieuwe generatie PvdA’ers. Hij gelooft namelijk dat juist de PvdA de oplossingen heeft voor de grote problemen waar hij en zijn generatiegenoten dagelijks mee te maken krijgen. Denk aan de grote woningnood onder jongeren, onzekere flutcontracten voor starters en de klimaatcrisis, waarvan zijn generatie volop de gevolgen zal ervaren.

Als geboren en getogen Brabander houdt Stan van gezelligheid. Voor een pilsje en een spelletje met vrienden is hij altijd wel te porren. In zijn vrije tijd is hij vaak zeilend op de Maas te vinden, maakt hij graag muziek en kan hij zich helemaal verliezen in een goede serie of game.

Stan heeft zich de afgelopen jaren naast zijn studie actief ingezet voor de Jonge Socialisten (JS), de politieke jongerenorganisatie van de PvdA. Als voorzitter van de Brabantse afdeling zette hij zich onder andere in voor meer betaalbare woningen in Brabant en organiseerde hij samen met andere politieke jongerenorganisaties een ontmoetingsdiner voor eenzame ouderen en jongeren. Daarnaast werkt hij in zijn geboorteplaats Den Bosch als campagnecoördinator van de lokale PvdA aan een zichtbare en actieve partij.

Na het behalen van zijn master Staats- en Bestuursrecht ging Stan afgelopen jaar aan de slag in het landelijk bestuur van de JS als bestuurslid communicatie en vicevoorzitter. Hier was hij tevens campagneleider van de landelijke Uitgewoond-campagne, die strijdt voor een betaalbare woning voor iedereen.

Het is tijd voor een nieuwe generatie. Een generatie die met lef, energie en creativiteit met nieuwe oplossingen komt voor de grote uitdagingen van onze tijd. Stan gaat daarom komende verkiezingen zijn uiterste best doen om deze generatie een stem te geven.

Volg Stan tijdens zijn #Stanpagne via zijn socials:

Facebook: @StanPetersPvdA
Instagram: @stan.peters.97
Website: www.stanpeterspvda.nl