Talkshow en No House Party

Door Stan Peters op 13 maart 2018

KLIK HIER ALS JE OOK WILT KOMEN

In Den Bosch is het voor jongeren nog steeds veel te moeilijk om aan een betaalbare woning te komen. Je moet jarenlang op wachtlijsten staan voordat je überhaupt in aanmerking komt voor een woning. Tegen de tijd dat je eindelijk een woning hebt, ben je al geen jongere meer. Er zijn gewoonweg veel te weinig goedkope huurwoningen in Den Bosch. Dit moet veranderen!

Gelukkig kunnen wij als jongeren hier iets tegen doen. Op 21 maart zijn er namelijk gemeenteraadsverkiezingen en het is belangrijk dat alle jongeren hiervoor gaan stemmen. Laat niet alleen de ouderen bepalen wat er in Den Bosch gebeurt voor de komende 4 jaar. Dan zullen er vooral dure koopwoningen en rusthuizen worden gebouwd. Den Bosch moet een stad blijven voor iedereen! Jong en oud.

Om het thema van de woningnood in Den Bosch extra onder de aandacht te brengen organiseren wij als ludieke actie een no houseparty. De fissa waar je bij MOET zijn. Eerst hebben we een talkshow met toffe gasten die te maken hebben met de woningnood in Den Bosch. Hierna gaan we een mooi feestje bouwen zoals alleen wij jongeren dat kunnen. De muziek op deze avond wordt verzorgd door de enige echte Van Gogh Bro’s! Na deze epische fuif zullen we met enkele die-hards onze tentjes opzetten voor het werkwarenhuis en in de ijzige kou de nacht doorbrengen. Het programma ziet er als volgt uit:

20:00 – Inloop
20:30 – Talkshow en discussie
21:30 – FEESTEN met de Van Gogh Bro’s

Kom ook en neem al je vrienden mee! De entree is gratis dus niets houdt je tegen!

Powered by: Van Aken in het Werkwarenhuis en Pvda Den Bosch

Stan Peters

Stan Peters

Stan Peters (‘s-Hertogenbosch, 1997) was onder andere vicevoorzitter van de Jonge Socialisten, campagnecoördinator en kandidaat Kamerlid voor de PvdA. Nu ondersteunt hij de Bossche raadsfractie. Hij wil werken aan een toekomstgerichte stad waar plek is voor jong en oud. ‘Als we als Den Bosch een bruisende stad willen blijven, is het essentieel om ook jongeren

Meer over Stan Peters