Door Reinoud van Uffelen op 6 september 2017

Twee kandidaat-lijsttrekkers

Afgelopen zondag sloot de termijn waarop leden konden solliciteren naar een plekje op de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. We zijn verheugd over het aantal sollicitaties en willen alle sollicitanten bedanken.

De kandidaatstellingscommissie o.l.v. Geert Snijders is inmiddels een keer bij elkaar gekomen en zal alle kandidaten spreken de komende maand.

Er hebben zich twee kandidaten gemeld als kandidaat-lijsttrekker. Dat zijn fractievoorzitter Lisette van der Swaluw en raadslid Pieter Paul Slikker. Vandaag had ik als voorzitter een prettig gesprek met beide kandidaten. Behalve collega’s zijn zij nu ook concurrenten. Vandaar dat we een aantal duidelijke afspraken hebben gemaakt. Het was een prettig gesprek.

Onze leden worden nog formeel op de hoogte gesteld van de procedure. Overigens kan men zich formeel tot 2 oktober nog melden als lijsttrekker.

Verder zijn belangrijke data:

27 oktober om 20.00: Lijsttrekkersdebat

30 oktober tot 6 november: Ledenraadpleging. (Over de exacte gang van zaken volgt na 2 oktober meer info)

7 november: Vaststelling en bekendmaking uitslag ledenraadpleging door het afdelingsbestuur.

Als bestuur zullen wij ons onthouden van een stemadvies en ons dus ook niet uitspreken voor of tegen één van de kandidaten. We rekenen op een sportieve en eerlijke strijd en hebben daar ook alle vertrouwen in. We wensen zowel Lisette als Pieter Paul veel succes toe.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u mij altijd bellen (06-45596458) of mailen (reinoudvanuffelen@hotmail.com).

Met vriendelijke groet,

Reinoud van Uffelen

Afdelingsvoorzitter

Reinoud van Uffelen

Reinoud van Uffelen

Van 28 januari 2015 t/m 29 juni 2018 afdelingsvoorzitter. Meer info vindt u op Linkedin Zijn blogs kunt u lezen op www.reinoudvanuffelen.nl

Meer over Reinoud van Uffelen