Een nieuwjaarswens

Door Geert Snijders op 1 januari 2018

Beste mensen,

Ik wens iedereen in haar of zijn persoonlijk leven in dit nieuwe jaar veel geluk, gezondheid, liefde en succes. Laten we hopen en er naar vermogen aan werken dat de wereld voor grote groepen mensen een beetje vrediger en leefbaarder wordt. Minder gewapende conflicten en oorlog, minder armoede, minder klimaatverandering en meer begrip, overleg en internationale politieke stabiliteit.

En – op een heel andere schaal – bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart wens ik onze geliefd ‘s-Hertogenbosch en haar inwoners een stabiel stadsbestuur met zowel oog voor de wensen en noden van de bevolking als voor de ook noodzakelijke voortuitgang. Heel veel succes en voorspoed!

Geert Snijders

(deze wens bereikte ons via Facebook, nu ook in onze nieuwsbrief voor hen die geen Facebook hebben)

Geert Snijders

Geert Snijders

Geert Snijders was wethouder van 2006 tot 2010. Daarna was hij ook wethouder voor Rosmalens Belang met instemming van de ALV van de PvdA. Geert Snijders is nog steeds actief in de samenleving en ook voor de PvdA. Hij was voorzitter van de kandidaatstellingscommissie voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Een uitgebreider verhaal uit

Meer over Geert Snijders