3 november 2014, om 16:00, Orthenstraat 47e | Orthenstraat 47e

Bossche kandidaten leggen samen met de PvdA-Kamerleden werkbezoeken af

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen laten vier PvdA-Kamerleden hun gezicht zien in Den Bosch. Samen met de Bossche kandidaten leggen ze diverse werkbezoeken af.

De werkbezoeken starten om 13.00 uur. Henk Leenders bezoekt samen met kandidaat Gert Jan van Rooij Rosmalen in verband met de overlast van het treinverkeer. Hij gaat in gesprek met bewoners over de overlast die zij ervaren van het spoor.

Selcuk Ozturk start het bezoek in de Gruyterfabriek met een lunch bij een jonge ondernemer. Daarna volgen er verschillende gesprekken met jonge ondernemers. Na de gesprekken in de Gruyterfabriek gaat hij langs bij de Turkse Moskee Orhan Gazi waar er een gesprek zal zijn met de bezoekers van de moskee. De kandidaten Jacky Goossens en Osman Cifci vergezellen Selcuk bij het bezoek.

Attje Kuiken gaat samen met lijsttrekker Jeroen Weyers en kandidaat Fouad Kabbouti naar de Hambaken. Hier gaan ze in de Noorderpoort in gesprek met wijkbewoners over de overlast die in de wijk wordt veroorzaakt door een groepje jongeren. Het gesprek zal zich met name richten op veiligheid in de wijk.

Tanja Jadnanansing bezoekt samen met de kandidaten Hans Hermans en Pieter Paul Slikker de twee onderwijsinstellingen De Rietlanden en het Pierson college. Op de scholen gaat Tanja in gesprek met de docenten en leerlingen.

Om 16.00 uur zijn de Kamerleden en Kandidaten aanwezig op het campagnekantoor van de PvdA op de Orthenstraat 47e voor een gezamenlijke afsluiting.