17 maart 2015, om 20:00

Canvassen in Boschveld

Op dinsdag 17 maart gaan we canvassen in Boschveld met Hans Hermans als wijkcoördinator. De canvasactie staat in het teken van de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen op 18 maart.

Deze verkiezingen zullen mogelijk een cruciale rol spelen voor Noord-Brabant en Nederland. Het huidige Haagse beleid dat heeft geleid tot economisch herstel dient te worden gecontinueerd. Op de vooravond van de verkiezingen ondersteunen we dit streven dan ook met zoveel mogelijk mensen. Stijn Smulders (lijsttrekker PS) en Martijn de Kort (nummer 3 PS) zullen aanwezig zijn. Naar verwachting is Bosschenaar Rob Bots (lijsttrekker voor het Waterschap) ook aanwezig.

De canvasactie begint om 18.30 uur op het Van Coehoornplein in Boschveld. Na een korte inleiding trekken we direct de wijk in (dus geen koffie en taart vooraf). Iets voor 20.00 uur zullen we de canvasactie beëindigen. Dit vanwege het verkiezingsdebat op de TV dat om 20.30 uur begint.

Aanmelden voor het canvassen en eventueel afzeggen kan tot dinsdagmiddag 16.00 uur per mail aan campagnecoördinator Harm Rijks en na 16.00 uur via tel. 06-83945017.

Benieuwd hoe canvassen werkt? Bekijk dan het target=”_blank”>filmpje PvdA in de Buurt.