Femke Hoekstra-Wittebol nieuwe commissielid

11 juni 2023

Op donderdag 13 juli wordt Femke Hoekstra-Wittebol in het presidium voorgedragen als nieuw commissielid voor de Bossche PvdA. Samen met Osman Cifci zal zij het woordvoerderschap op zich nemen in de commissie sociaal.

Femke Hoekstra-Wittebol zegt hierover zelf het volgende: “Ik heb heel veel zin om aan te sluiten bij de Bossche PvdA fractie. En mij in te zetten voor de Bosschenaren en onze mooie gemeente. Zo’n prachtige stad met mooie wijken en dorpen en vol historische rijkdom. Met een rijk verenigingsleven. Maar ook met een ander gezicht. Een steeds groter wordende kloof ook in ons Den Bosch tussen arm en rijk en tussen hen die mee kunnen in onze snel veranderende samenleving en hen die het niet meer redden. Voor die groepen in het bijzonder zet ik mij in en wil ik politiek laten gaan over die zaken die er toe doen. Die zich inzet voor een samenleving waarin het leven van alle Bosschenaren goed is en waarbij we de lusten en de lasten eerlijk blijven delen”.

De afgelopen 5 jaar vervulde Hoekstra-Wittebol het voorzitterschap van de PvdA afdeling Den Bosch. Hier zal zij per deze zomer mee stoppen om zich te volledig te richten op het commissielidmaatschap. Wie het voorzitterschap overneemt is nog niet bekend.