Burgemeester op sjouw met raadslid Jolanda van Gool

Door Jolanda van Gool op 15 augustus 2018

Raadslid Jolanda van Gool liet burgemeester Jack Mikkers woensdag zien wat haar drijft en inspireert. Ze nam Mikkers mee naar de Empelse Doe Dagen, een drietal dagen vol activiteiten voor de Empelse basisschooljeugd in de laatste week van de zomervakantie.

Los van het feit dat ze in Empel de tiende jaargang van dit evenement beleven, worden de Empelse Doe Dagen volledig georganiseerd door vrijwilligers. Waar een klein dorp als Empel groot in kan zijn en dat is precies wat Jolanda aan de burgemeester wilde laten zien.

Ze hebben o.a. met de bovenbouw meegedaan met een jachtspel en met de onderbouw geoefend op een circusact. Burgemeester Jack Mikkers gaat met raadsleden op sjouw, omdat hij wil zien waar hun passie en interesse ligt.

Jolanda van Gool

Jolanda van Gool

Jolanda van Gool (Kaatsheuvel 1975) zit sinds 2018 in de gemeenteraad voor de PvdA-Den Bosch. Haar missie in de Bossche raad is het terugdringen van de groeiende ongelijkheid en het terugdringen van de armoede in de stad: ‘Den Bosch is een stad om kei trots op te zijn en we zingen met de carnaval altijd

Meer over Jolanda van Gool