Door Reinoud van Uffelen op 27 november 2016

Een jubileumcadeau voor onze leden

70 jaar Partij van de Arbeid; dat is landelijk uitgebreid gevierd op 30 april en 1 mei 2016. Maar… ook de afdeling ‘s-Hertogenbosch bestaat natuurlijk 70 jaar en willen dit jubileumjaar graag afsluiten met een jubileumcadeau.

Wij kijken naar de toekomst en hebben dus een kalender gemaakt voor 2017.

In dat jaar gaan we verder op de ingeslagen weg. We bedrijven politiek vanuit de gedachte “Den Bosch dat zijn wij samen” en onze waarden Vooruitgang, Solidariteit en Bestaanszekerheid zijn leidend.

Renkse van der Heijden was verantwoordelijk voor de kalender. Ze overhandigde zelf het eerste exemplaar aan Lodewijk Asscher. Op de ALV van 23 november kregen alle aanwezige leden een exemplaar en in de loop van de maand december krijgen de overige leden er eentje thuisbezorgd.

renske-en-lodewijk

Reinoud van Uffelen

Reinoud van Uffelen

Op 28 januari 2015 werd Reinoud van Uffelen gekozen als afdelingsvoorzitter. Wie ben ik? Ik ben een gevoelige, kalme en loyale optimist. Ik hou van vaste rituelen, maar ben ook flexibel. Ik heb een open en brede kijk op het leven en kan goed richting geven, verbinden, organiseren en improviseren. Ik werk liever met mensen

Meer over Reinoud van Uffelen