Even voorstellen: Joep van Vugt, kandidaat-secretaris

22 juni 2018

Ik ben Joep van Vugt (70 jaar), al jarenlang (trouw) lid van de Partij van de Arbeid en ook een aantal jaren bestuurslid (penningmeester) van deze fijne club geweest.

Inmiddels alweer vijf met pensioen en daarmee beschikkend over enige ‘vrije’ tijd die ik op een voor mij zinvolle wijze wil besteden en daarom kandideer ik me als secretaris voor de PvdA afdeling ’s-Hertogenbosch. Ik heb inmiddels op het gebied van secretariaat voeren enige ervaring: ik ben aan 15 jaar lang secretaris geweest van de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers in Bunnik en nu alweer twee jaar secretaris van de Stichting Gastvrij ’s-Hertogenbosch (de Blauwe Engelen). Andere bestuurlijke ervaring mocht ik opdoen als voorzitter van de Regionale VerwijzingsCommissie (RVC) Oost Brabant (in Eindhoven en Helmond), een door het ministerie van OC&W ingestelde commissie die de instroom in het VMBO (LeerwegOndersteuning en Praktijkonderwijs) moest reguleren.

Ik ben graag bereid om me in te zetten voor de afdeling omdat ik deze een zeer warm hart toedraag en actief wil zijn voor deze club, maar geef tegelijkertijd aan dat ik mijn plaats graag inruim voor jongere mensen omdat ik vind dat zij de toekomst van de Partij vorm moeten geven: het gaat om hun leven (niet dat dat van mij voorbij is, integendeel), om de invulling van hun toekomst (en die van mij is daarin gezien de leeftijd toch wat korter).

 

 

Op de eerstkomende Algemene Ledenvergadering kan ik niet aanwezig zijn omdat ik dan met mijn vrouw op (de lang geleden geplande) vakantie ben in Engeland.

 

Groet,

 

Joep van Vugt