Ga mee op campagne naar Altena en Groningen!

23 oktober 2018

In het Land van Heusden en Altena worden vanwege de herindeling van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem op 21 november gemeenteraadsverkiezingen gehouden. De PvdA werkt in deze gemeenten onder de vlag van Progressief Altena nauw samen met GroenLinks, D66 en ook de SP. Voor Progressief Altena zit Paula Jorritsma, lid van de PvdA, als wethouder in het college van B&W van Woudrichem.

Vanuit het Gewest Brabant willen wij de plaatselijke campagne ondersteunen met een actie op zaterdag 27 oktober. De bedoeling is dat we met zoveel mogelijk mensen de campagneacties van die dag in Altena ondersteunen. We verzamelen tussen 11:30 uur en 12:00 uur Bij Fort Giessen, Giessensesteeg 2 in GIessen. Vervoer naar het startpunt dien je zelf te regelen. Parkeren bij het fort is gratis.

Vanaf hier zullen we samen met Progressief Altena een aantal flitsbezoeken en drie woonkernen bezoeken. Voor vervoer vanaf Fort Giessen wordt gezorgd. Het einde van de actie zal omstreeks 17:00 uur zijn. Eventueel later aansluiten of eerder weggaan behoort tot de mogelijkheden. Indien gewenst vermeld dit bij je aanmelding of neem contact op met Harm Rijks. Bij aankomst wordt een lichte lunch aangeboden en voor vertrek een eenvoudige doch voedzame warme maaltijd. Ook voor koffie en thee wordt zorg gedragen.

GRONINGEN
Ook in Groningen zijn in verband met de herindeling van een aantal gemeenten op woensdag 21 november gemeenteraadsverkiezingen. De PvdA Groningen heeft op dit moment zes raadszetels en wil tijdens de komende verkiezingen verbeteren tot acht raadszetels. Een ambitieus plan, maar elke verbetering waar ook in Nederland draagt bij aan de opgaande lijn van de PvdA.

Vanuit het Gewest Brabant willen wij deze plaatselijke campagne ondersteunen met een actie in Groningen op zaterdag 17 november. We verzamelen tussen 08:45 uur in Den Bosch aan de zuidkant van Stadion De Vliert en vertrekken om 09:00 uur naar Groningen. Parkeren bij stadion De Vliert is gratis. Aankomst in Groningen zal rond 12:00 uur zijn. Vanaf hier zullen we samen met PvdA Groningen een gezamenlijk programma doen. Het einde van de actie zal omstreeks 18:00 uur zijn. Bij aankomst wordt een lichte lunch aangeboden en voor vertrek een eenvoudige doch voedzame warme maaltijd. Ook voor koffie en thee wordt gezorgd. Tegen 21:00 uur zullen we weer in Den Bosch zijn.

AANMELDEN
Aanmelden voor beide dagen kan via Harm Rijks: [email protected] of 06-83945017.