Door op 5 januari 2015

Uitnodiging ALV 28 januari 2015

Wij nodigen alle leden en belangstellenden uit voor de volgende Algemene Ledenvergadering van de PvdA afdeling ’s-Hertogenbosch. De ALV wordt gehouden op woensdag 28 januari 2015 om 20.00 uur in Sociaal Culturele Accommodatie De Slinger, Jan Schöfferlaan 3, 5212 RE ’s-Hertogenbosch. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur, koffie en thee staan voor u klaar.

Op de ALV kiezen we een nieuw afdelingsbestuur voor een bestuursperiode van twee jaar. Kandidaat bestuursleden kunnen zich tot en met maandag 19 januari aanmelden bij de huidige voorzitter Deniz Özkanli via [email protected]. Geef daarbij aan of u beschikbaar bent voor de positie van voorzitter / penningmeester / secretaris; deze bestuursleden worden in functie gekozen. Daarnaast worden algemene bestuursleden gekozen. Stuur bij uw aanmelding a.u.b. de volgende gegevens mee:

  • Motivatie bestuurslid, indien van toepassing motivatie voorzitter / secretaris / penningmeester.
  • CV
  • Lid PvdA sinds
  • Eerdere functie PvdA
  • Profiel (werk, privé, wat u wilt delen)
  • Eventueel een foto (handig bij het presenteren van de kandidaten richting leden)

Voor vragen over de bestuursverkiezingen is Deniz Özkanli bereikbaar op 06-30122133.

We zoeken ook twee nieuwe afgevaardigden voor de gewestelijke vergadering. U kunt zich verkiesbaar stellen voor deze functie tot en met maandag 19 januari. Het secretariaat ziet uw bericht hierover graag tegemoet via [email protected] of 06-47022182.

De relevante stukken, waaronder de namen van de kandidaten voor bestuur en gewestafgevaardigde, zijn vanaf 21 januari beschikbaar via de agenda van onze website. Hier vindt u ook de agenda van de ALV. Wanneer u geen beschikking heeft over internet en de stukken wilt ontvangen, dan is een telefoontje naar het secretariaat (06-47022182) voldoende. De stukken worden dan naar u opgestuurd.

Graag tot ziens op 28 januari! We verzoeken u bij verhindering voor de ALV daarvan bericht te geven via [email protected] of 06-47022182.

Met vriendelijke groet,
Bestuur PvdA ’s-Hertogenbosch