Door Pieter Paul Slikker op 18 april 2015

PvdA wil wél debat over toekomst van onze stad

Stadsessays

De Bossche Partij van de Arbeid wil dat het belangwekkende debat over de toekomst van onze stad gevoerd wordt. De prachtige stadsessays die verschillende richtingen schetsen voor de toekomst van onze stad zijn door het College terzijde geschoven. Daarom neemt de Bossche Partij van de Arbeid het initiatief om met de stad dit debat in juni toch te voeren.

We nodigen maatschappelijke organisaties, verenigingen, politieke partijen en Bosschenaren die hun mening niet onder stoelen of banken willen steken ter voorbereiding uit om op zaterdag 2 mei om 12.00 uur aanwezig te zijn op de Noorderpoort in de Hambaken – een locatie die in de stadsessays terecht een plek krijgt. Daar stellen we een agenda op voor een groot Bosch debat over de toekomst van de stad.

Lees hier Stadsessays Den Bosch

Pieter Paul Slikker

Pieter Paul Slikker

Pieter Paul Slikker (‘s-Hertogenbosch, 1980) was in de periode 2014 -2022 raadslid en fractievoorzitter voor de PvdA-Den Bosch. Sinds mei 2022 is hij aan de slag als wethouder wonen, zorg en bestuurlijke vernieuwing. Zijn missie in de Bossche politiek is het terugdringen van de groeiende ongelijkheid: ‘Den Bosch is een prachtige stad, we vieren hier

Meer over Pieter Paul Slikker