Door Reinoud van Uffelen op 15 april 2015

Vertrouwen in Maria

Ondanks forse kritiek in de Gemeenteraad krijgt Den Bosch toch een puthuis. De gemeenteraad ging gisteravond in meerderheid akkoord met de uitgave van een extra ton ondanks fel weerwerk van ondermeer onze fractievoorzitter Lisette van der Swaluw. “U hebt gefaald in het vinden van draagvlak. Neem daarom uw verlies en stop met dit plan.”

Het liep anders.

De democratie heeft gezegevierd en dus neem ik (als voorzitter maar ook als Bossche burger) nu ook mijn verlies. Met 15 stemmen tegen en 22 stemmen voor is er een go voor de stichting 1522. Jolanda Lensen van den Wildenberg van Bosch Belang vroeg zich zelfs af of Maria hier haar gave heeft laten gelden. Ik ben ook katholiek opgevoed en heb vertrouwen in Maria. Als zij de Stichting 1522 echt gunstig gezind is lukt het die Stichting misschien wel om 1522 Bosschenaren te mobiliseren die bereid zijn ieder € 150,00 te investeren. Dat is ruim 2 ton maar met een beetje hulp van Maria is er misschien wel meer mogelijk. Ik wens de stichting 1522 in ieder geval veel succes!

 

Reinoud van Uffelen

Reinoud van Uffelen

Van 28 januari 2015 t/m 29 juni 2018 afdelingsvoorzitter. Meer info vindt u op Linkedin Zijn blogs kunt u lezen op www.reinoudvanuffelen.nl

Meer over Reinoud van Uffelen